V. 12. Ny Kärlek spirar! M och R!


Bild: Malin och Rasmus Foto: Jag

Så, nu känner ni säkert igen dessa och tänker, men vafan?! DE har ju varit med TIDIGARE!?
Japp, och så är det just nu. Jag behövde lite bilder, och jag vet att dessa två leverar bra bilder, utan att jag behöver slita röven av mig så nu får ni ursäkta detta. Jag har inte haft tid. Men jag tycker ändå att dessa förtjänar en chans att vinna!
Detta var ett foto som blev lite av ett uppvärmningsfoto men som jag faktiskt tycker blev rätt bra!
Det var återigen svinkallt men både rasmus och malin skötte sig bra!
Mer bilder kommer förhoppningsvis imorgon. Då ska jag köra min sista runda med min motocykel :(.
Jag är på dåligt humör...

Ha en för jävlig kväll,
sug och svälj...!

Så då har man varit i tidningen, för snart 2 månader sen...

Bättre sent än aldrig! Såå, nu fick jag äntligen hemskickat artikeln ifrån jönköping angående min blogg! Fick den av Charlotte! :)Texten var väl ungefär såhär:

Bloggarna har spridit sig som ett virus över hela Sverige. Vart man än går hör man, eller ser man något som påminner om dem. Alla sorters människor läser, och skriver egna bloggar. Tjejer, killar, gamla, unga. Ingen grupp har lyckats hålla sig borta. Har man en gång börjat blogga kan man inte sluta. Även stora kändisar har en egen blogg som de skriver flitigt i. Exempel på det är Carolina Gynning, Hanna Graaf och Katrin Zytomierska.
Många vill att deras bloggar ska vara personliga. Ett ställe där de kan skriva om sin vardag. Skola, jobb, shopping och fritidsintressen. Men ändå finns det några få bloggar som sticker ut, som är helt opersonliga. Här kan ni läsa om en av dem.

JnLmodels startades i januari nu i år av de två 17-åriga killarna Johan och Linus som hade det gemensamma intresset att fotografera. När de upptäckte att de delade intresset bestämde de sig för att starta den gemensamma bloggen.
Idén med bloggen är att en helt vanlig människa får testa på att vara modell i en vecka. I slutet av varje månad görs en omröstning av vem som varit den bästa modellen under de fyra veckorna. Vinnarna av månadens modell går sedan vidare och tävlar om att bli kvartalets modell.

Hur fick ni idén att starta bloggen?
Johan; Vi känd bara varandra litegrann förr, genom kompisar. Vi var båda intresserade av att fota, och vi hade redan varsin fotoblogg. I min blogg hade jag en "dagens modell", så när vi slog ihop våra bloggar fick vi idén med tävlingen och att ha en modell i veckan. Det var egentligen Linus som kom med den idén.

Var hittar ni era modeller, kontaktar ni dem, eller kommer de till er?
Just nu är det mest människor vi känner, men redan nästa månad ska vi fota modeller vi har fått kontakt med via mail. Tanken är att modellerna vi fotar ska kontakta oss, eftersom samarbetet då blir mycket bättre än om vi bara hade gått ut på stan och frågat dem.
Jag tror att många känner sig mer motiverade till att bli fotograferade när de ser att man inte behöver vara trådsmal och perfekt för att bli bra på bild, vårt mål är att "vanligt folk" ska kunna bli modeller med en helt naturlig kropp och naturligt utseende.

Hur går röstningen till, och vem får rösta?
Vem som helst får gå in på bloggen och rösta, och man får rösta på en av de fyra senaste modellerna. Efter tre veckor får de tre vinnarna, tillsammans med en fjärde modell tävla om att bli kvartalets modell. Den fjärde modellen är den som fått flest röster, men som inte vunnit någon vecko-tävling.

JnLmodels har blivit stor på bara någon månad, och fortsätter bara växa. De tror att bloggen kommer bli större, och de kommer båda två satsa helt på den. Efter att de gått ut skolan kan det kanske till och med bli att de satsar på den på heltid.
(deras adress är www.jnlmodels.blogg.se)


Funderar du på att skaffa en egen blogg? Här kommer lite tips i så fall;

•·         Fundera ut vad det ska vara för en blogg. Ska den handla om dig själv, eller något annat?

•·         Välj sida. Det finns massor med olika sidor att lätt skapa en blogg på. T.ex. http://www.blogg.se/, http://www.bubbleroom.se/ och http://www.djungeltrumman.se/

•·         Planera designen. Det första intrycket är det viktigaste när man kommer till en ny blogg. Ser man något gammalt tråkig som inte tilltalar en alls klickar man sig snabbt därifrån. Se till att få den snyggaste designen på hela internet. Oftast måste man använda krångliga koder till designen, då finns den bästa hjälpen på http://www.designadinblogg.se/.

•·         Läs in all information du kan få om pingadresser och liknande. De hjälper till att få fler besökare till din blogg. Lägg även till olika kategorier så att du redan från början kan sortera dina inlägg på ett smidigt sätt.

•·         Börja skriv! Nu är det fritt fram att skriva vad du vill om vad du vill. Det är bara fantasin som hindrar dig.


 
Kändes rätt fett att få vara med i tidningen i en så pass stor artikel! :D

Förresten, nu har den bärbara skitdatan kraaschat... Så min tid vid datorn blir lite mindre nu än tidigare...
Men iaf, imorn blir det fotografering och min mamma fyller år! :D

Tårta wohoo!

Nu ska jag plåstra om mina armar, tuff träning ...©
Alla bilder på denna sida skyddas av copyrightlagen. Ingen kopiering är tillåten.

bloglovinMÅNADENS
MODELL

Rasmus J
Foto: Johan

Vill du bli
månadens modell?

Klicka här!

TACK TILL MEDVERKANDE
Viktor Osberg
Josefine Hamrin
Malin Schön
Louise Kretz
Josefine Vigre
Rasmus Jönsson
Mimmi Fredricson
Cecilia Linderoth
Amanda Lilja
Alexander Svensson
Fredrik Ekbladh-Almen
Anna Bengtsson