Topp 5 bilderna under bloggens livstid.

Gick in på bloggen igår för att kolla lite, längesen jag var inne.
Går rätt in på statistiken och vad ser man? Jo att det är runt 15-20 pers. som är inne varje dag och kollar på en död blogg... Hur kommer detta sig??
Lite nyfiken blir man allt.
Nåja, jag ska väl starta igång bloggen snart igen. När man får tid över. Och tid är något som är sällsynt i mitt liv. Men det kommer väl. Dock är man lite sugen på lite nya bilder. Dock måste jag nog finslipa min teknik lite...
Nåja. Om jag ska starta upp hela alltet igen så kanske det passar med lite bilder överst på bloggsidan.
Blir till att bläddra igenom hela Nikon mappen igen.
2 timmar senare.
Topp 5

5. Foto: Johan Modell: Cecilia L
Motivering: Denna bilden har något mystiskt över sig som jag diggar. Dock är jag inte riktigt nöjd med bildkompisitionen, men jag menar. Jag är ju inte proffs, än.

4. Foto: Johan Modell: Malin S
Motivering: Detta var en av mina första bilder jag tog med min nya kamera.  Denna bilden är jag fruktansvärt nöjd med, med tanke på omständigheterna. Hade jag fått lov att göra om bilden idag, hade jag valt en annan bakgrund, förmodligen med pianot i bakgrunden.  Som ni kan se här om ni scrollar ner nästan längst ner.
Sedan hade jag förmodligen beskurit den lite annorlunda, för att få mer fokus på överdelen av kroppen. Nåja. Den är ändå väldigt fin, och Malin är en väldigt lätthanterlig modell så hon gör väl bilden i stort sett själv. Bara jag som fotograferar.

3. Foto: Johan Modell: Josefine V

Motivering: I min värld, och i flera andras, så blev bilderna på Josefine fantastiska. Josefine höll dock inte riktigt med mig men jag tycker trots allt att hon förtjänar en plats bland topp5. Bilderna är otroligt många att välja mellan, men eftersom jag är tvungen att välja så tror jag att den här är bäst. Dessutom är vissa av de andra bilderna i för hög upplösning och blogg.se tillåter ju inte högre än 8mb... Illa. Orkade inte ändra heller.

2. Foto: Johan Modell: Rasmus J
Motivering: Denna bilden var jag väldigt nöjd med när jag hade tagit den, och är nog fortfarande lika nöjd. Visst, bilen kunde ju varit av högre klass och bakgrunden likaså, men med den rekvisita jag hade, är jag väldigt nöjd med utgången. Han blev ju trots allt månadens modell!

1: Alexander & Amanda
Motivering: Att fotografera dessa två var ett fantastiskt nöje och en stor erfarenhet för mig. Här fick jag lära mig vad miljö och kyla kan göra på ansiktshy och känsla i bilden. Kontrasten mellan snö, rosiga kinder och kyla till varm kärlek ger bilden ett härligt lyft och känsla. Utan nästan ngn redigering talar bilden för sig själv.
This is love.
PS. Alla bilderna är i princip oredigerade... Måste bli bättre på photoshop...©
Alla bilder på denna sida skyddas av copyrightlagen. Ingen kopiering är tillåten.

bloglovinMÅNADENS
MODELL

Rasmus J
Foto: Johan

Vill du bli
månadens modell?

Klicka här!

TACK TILL MEDVERKANDE
Viktor Osberg
Josefine Hamrin
Malin Schön
Louise Kretz
Josefine Vigre
Rasmus Jönsson
Mimmi Fredricson
Cecilia Linderoth
Amanda Lilja
Alexander Svensson
Fredrik Ekbladh-Almen
Anna Bengtsson